ZAKAJ SE NAROČI NA E-NOVICE GDČ. KNJIGE?

Priznaj, na naslovno vprašanje si že skoraj odgovoril z naveličanim: “Ne!” Razumem. Tvoj poštni predal je dnevno zasičen z nujnim in nenujnim. Vsako novo sporočilo se konča s ‘Klikni!’ in na živce ti grejo dolgočasne e-novice tega in onega portala ali bloga, v vsaki tretji je nekaj znižano in moraš nujno kupiti. Vseeno ti želim povedati, zakaj se mi zdi smiselno, da se naročiš na E-novice Gdč. knjige, ki bodo prvič izšle že v četrtek, 24. avgusta 2017. Poglej …

  1. V E-novicah Gdč. knjige ne bo šunda. Ne bo veliko besedila. Samo uvodni pozdrav in nekaj spletnih povezav.
  2. Z novicami te ne bom posiljevala dvakrat na dan. Niti točno enkrat na mesec. E-novice Gdč. knjige bodo včasih v tvoj e-predal prišle enkrat v tednu, včasih enkrat v mesecu, mogoče pa cel mesec sploh ne. Zakaj? (Beri 3. točko!)
  3. Namen E-novic Gdč. knjige je, da te z njimi spomnim na to, da sem objavila 3 nove zapise. In da ob tem dodam še enega, arhivskega, za tisti trenutek zelo prikladnega. Torej ti v vsakem izvodu e-novic v branje ponudim točno 4 svoje objave.

Slišim te, ko praviš: “Pa saj ti že sledim na Facebooku in Instagramu. Dovolj te imam, vse preberem, vse poklikam, še komentar ti občasno pustim. A nisi srečna, blogerka prevzetna?”

Jaz pa ti pravim: ti si morda res takšen zanesenjak. Toda veš, vsi ljudje ne uporabljajo Facebooka, kaj šele Instagrama. Vsi ne preklikajo vsega, kar se dnevno osvežuje na spletu. Včasih si kaj shranijo ‘za potem’, potem pa nikoli ne pride in objava gre mimo, povozijo jo nove. Čeprav verjamem, da imam veliko zvestih bralcev bloga, pa ste mnogi pogosto prezaposleni, da bi redno sledili moji občasno kompulzivni blogerski produkciji. Zato te, dragi bralec, vabim, da se s spodnjim obrazcem vpišeš na seznam naročnikov E-novic Gdč. knjige.

Kompromis? Prijavi se prav zdaj (in ne potem), daj mi priložnost, da te vsaj trikrat zasujem s to pošto, ki jo načrtujem, in potem, če ti bo šla reeees preveč na živce, odločno klikni ‘Odjavi se’, ki bo v vsakem mojem novem e-sporočilu. Nič ti ne bom zamerila. Selekcija vsebin na spletu je nujna in pametna! Zato pa se močno trudim, da zadostim tvojim pričakovanjem. Z e-novicami ti ne želim zasmetiti računalnika in ti krasti dragocenega časa, temveč olajšati tvoj dostop do novih vsebin na Gospodični knjigi, ki jih v jeseni načrtujem še več! Najlepša hvala tudi za to e-priložnost!

KOMENTARJI

  1. […] Kako otrokovo slušno pozornost spodbujamo med branjem knjig? O tem preberi v eni od naslednjih objav. Gdč. knjigi sledi na FB in IG ali se prijavi na e-novice. Tukaj! […]

Dodaj odgovor