TO SMO MI, KNJIŽNI BLOGERJI, IN NAŠE NAJLJUBŠE KNJIGE

Neja, avtorica knjižnega bloga Pesem ptic, je slovenske knjižne blogerje povabila k snemanju posnetka po točnih režijskih navodilih – meni sta pomagala moja fanta – in nastal je zares posrečen posnetek, ki se začne z: “Živijo, to smo mi, knjižni blogerji, in naše najljubše knjige.”

Knjige si podajamo med seboj in radi jih delimo z drugimi bralci! Tudi po spletu se da.

https://youtu.be/nf-I3M6Qb-I

V posnetku se pojavimo:
@pesem_ptic, @navalovihvrstic, @barbralka, @vonjpoknjigah, @ajda_naklada, @booknjiga, @knjiznapolicka, @knjigarije, @bralnamravljica, @nikasepec, @samyinbookworld, @literarna_lekarna, @gospodicna_knjiga ter @v_soju_luci

Mene je že prepričala Skrivna zgodovina, v angleškem izvirniku jo v posnetku izpostavi Monika. Prav tako sem bila zelo radovedna ob Zvestobi, v posnetku jo podaja Urška, jaz pa sem pokazala čudovito-trpke Stvari, ki padejo z neba (nenavadno naključje – v posnetku ta knjiga res pade).


Na Gdč. knjigi najdeš seznam slovenskih knjižnih blogov. Če ga ustvarjaš tudi ti in te na seznamu še ni, mi piši.


Z zanimanjem bom prebrala tako priljubljeno Mi smo medvedi!, ki jo v videu pokaže Barbara, in še svežo Transverzalo, prebrala jo je Ajda. Zanima pa me, katero knjigo drži v rokah Nika. Nika?


Krasna stvar so tudi Nejini grafični dodatki na Instagramu – v iskalniku gifov išči pod ‘pesem ptic’. Če bi še ustvarjala na IG-ju – pa sem ravno pred dnevi razložila, zakaj več ne -, bi jih z veseljem uporabljala naprej.

KOMENTARJI

  1. Super video.

Dodaj odgovor