GDČ. ŽREB – 1. KROG

Pozdravljen, ljubitelj branja in spremljevalec Gospodične knjige! Pred tabo je 1. krog malo drugačnega Gdč. žreba! Natančno preberi navodila za sodelovanje.

Prvi krog žreba se bo zaključil v sredo, 12. maja 2021, ob 12.00.

V 1. krogu žreba lahko sodeluješ za eno izmed petih knjig za otroke na fotografiji. Izberi samo eno in se zanjo poteguj tako, da v googlovo tabelo vpišeš veljavni e-naslov do srede, 12. 5. 2021, do 12.00.

Pomembno: E-naslov je v javnem dokumentu, do katerega lahko dostopa kdorkoli. Priporočam ti, da vpišeš tisti e-naslov, ki ga tudi sicer uporabljaš za spam ipd.

V žrebu tokrat ni mogoče sodelovati s komentarjem na blogu ali na družbenih omrežjih Gdč. knjige.

Posebnost: Stroške pošiljanja (pošiljanje + oblazinjena kuverta) v celoti prevzame izžrebanec – pričakovati je 2-4 EUR. Znesek nakaže na moj transakcijski račun. Izžrebance bom o tem obvestila v sredo po e-pošti in vas tam seznanila s podrobnostmi nakazila stroškov pošiljanja.

GDČ. ŽREB – 1. KROG

 • Piret Raud, UHO, KUD Sodobnost International 2020 – “Nenavadna zgodba o pomenu poslušanja, za katero je avtorico Piret Raud, priljubljeno estonsko ustvarjalko, navdahnilo življenje Vincenta van Gogha.”
 • Patrice Karst, NEVIDNA NIT, Grafenauer, 2019 – “Ta navdihujoča slikanica za ljudi vseh starosti je prinesla tolažbo številnim bralcem ter jim olajšala tesnobo zaradi ločitve, osamljenosti in izgube bližnjih.”
 • Ida Mlakar Črnič, TU BLIZU ŽIVI DEKLICA, KUD Sodobnost International, 2019 – “Tu blizu živi deklica, ki je nihče ne pozna. Nihče je ne povabi k sebi. Nima prijateljev. Niti svoje sobe. Želi si enake bližini, kakor ti.”
 • Ivan Mitrevski, VOLKULJA BELA IN ČAROBNI GOZD, Miš, 2020 – “Prihodnost bo zelena! Ali pa bo zelo zelo črna. Zaščitimo okolje, ne pa onesnaževalcev!”
 • Dianne Hofmeyr, GOSLI, GOSLICE, TRI-LI-LI, Založba Zala, 2019 – “Razposajena, vesela in nabrita južnoafriška zgodba, ki spravlja v smeh in na noge in nam razkriva, zakaj opice živijo v krošnjah dreves!”

Izbrane knjige so mi kot recenzijske izvode podarile založbe. Ne zmorem jih predstaviti obširneje, jim pa želim nove bralce, zato naj se vele Gdč. žreb začne!

Sledili bodo še trije krogi. Skupno bom podarila 20 knjig.

KOMENTARJI

 1. Vesela bi bila knjige
  Patrice Karst, Nevidna nit

  Hvala,
  lp, Vesna

 2. Želela bi si Volkulja bela in čarobni gozd.

 3. Biserka Kesak says: Odgovori

  Patrice Karst, NEVIDNA NIT, Grafenauer, 2019

 4. Uho

Dodaj odgovor