GDČ. ŽREB – 3. KROG

Smo v 3. krogu Gdč. žreba in poln je kakovostnih slikanic za najmlajše! Katerih?

 

V 3. krogu žreba lahko sodeluješ za eno izmed šestih knjig na fotografiji. Izberi samo eno in se zanjo poteguj tako, da v googlovo tabelo vpišeš veljavni e-naslov do sobote, 5. 6. 2021, do 12.00.

Pomembno: E-naslov je v javnem dokumentu, do katerega lahko dostopa kdorkoli. Priporočam ti, da vpišeš tisti e-naslov, ki ga tudi sicer uporabljaš za spam ipd.

V žrebu ni mogoče sodelovati s komentarjem na blogu ali na družbenih omrežjih Gdč. knjige.

Posebnost: Stroške pošiljanja (pošiljanje + oblazinjena kuverta) v celoti prevzame izžrebanec – pričakovati je 2-4 EUR. Znesek nakaže na moj transakcijski račun. Izžrebance bom o tem obvestila v sredo po e-pošti in vas tam seznanila s podrobnostmi nakazila stroškov pošiljanja.


GDČ. ŽREB – 3. KROG

Silvija Šesto, UJEMI MI SINJEGA MEDVEDKA, KUD Sodobnost International, 2019 – “Mirko je za rojstni dan dobil prelepega sinjega medvedka. Toda medvedek je ostal zavit v prozorni celofan. Da se ne bo zaprašil, je rekla mama. Mirko je ubogal in se igral z medvedkom v celofanu. Ampak celofan je ob vsakem objemu šumel in švistel, švist, švist, švist …”

Peter Svetina, DEBELA PEKOVKA, KUD Sodobnost International, 2020 – “Debela pekovka Margot dela v pekarni na glavni železniški postaji. Krofe peče. Sveže in slastne! Toda Margot ima skrivnost. Nenavadno skrivnost. Včasih zleze v krof, potem pa …”

Niko Grafenauer, PEDENJPED GRE V PEDENJSVET, Grafenauer, 2020 – “Pedenjnožice, kam pa kam? Tu smo opravile, zdaj gremo drugam.”

Simona Kopinšek, PAJKODLAK IN KRESNICA, KUD Sodobnost International, 2017 – “Ko Kresnica leti skozi tihoten gozd, ne sluti, da nanjo preži zverjak. Pajkodlak z dolgimi strupniki in lepljivo mrežo iz gostih svilnatih niti. Kresnička se ujame, ne more uiti. Bo to njen konec?”

Edward van de Vendel, KUŽEK, KI GA NINO NI IMEL, KUD Sodobnost International, 2019 – “Nino ima kužka, ki ga nima. Domišljijskega kužka. ta si vse upa, vse naredi, vse razume. Nekega dne Nino dobi pravega kužka. Toda si bo ta kužek tudi vse upal?”


Izbrane knjige so mi kot recenzijske izvode podarile založbe. Ne zmorem jih predstaviti obširneje, jim pa želim nove bralce, zato naj se veliki Gdč. žreb začne!

Junija bo sledil še en, zadnji krog žrebanja. Skupno bom podarila 20 knjig.

KOMENTARJI

  1. Aleksandra Lavrencic says: Odgovori

    KUZEK, KI GA NINO NI IMEL

Dodaj odgovor