GDČ. ŽREB – 4. KROG

Zdaj pa v še zadnji obljubljeni krog krasnih knjig za najmlajše, ki jih v zadnjih letih in mesecih nisem zmogla predati v daljše objave na blogu, smiselno in lepo pa jih je podariti v 4. krogu tako imenovanega gospodičninega žreba. Kaj podarjam in kako lahko sodeluješ?

V 4. krogu žreba lahko sodeluješ za eno izmed štirih knjig na fotografiji. Izberi samo eno in se zanjo poteguj tako, da v googlovo tabelo vpišeš veljavni e-naslov do srede, 16. 6. 2021, do 12.00.

Pomembno: E-naslov je v javnem dokumentu, do katerega lahko dostopa kdorkoli. Priporočam ti, da vpišeš tisti e-naslov, ki ga tudi sicer uporabljaš za spam ipd.

V žrebu ni mogoče sodelovati s komentarjem na blogu ali na družbenih omrežjih Gdč. knjige.

Posebnost: Stroške pošiljanja (pošiljanje + oblazinjena kuverta) v celoti prevzame izžrebanec – pričakovati je 2-4 EUR. Znesek nakaže na moj transakcijski račun. Izžrebance bom o tem obvestila v sredo po e-pošti in vas tam seznanila s podrobnostmi nakazila stroškov pošiljanja.


GDČ. ŽREB – 4. KROG

Andreja Peklar, LUNA IN JAZ, KUD Sodobnost International, 2019 -“Če imaš za prijateljico luno, ti ponoči nikoli ni dolgčas. Z njo se lahko igraš skrivalnice ali šteješ zvezde. Lahko gresta na dolg skrivnosten potep – s čolnom! In ko zaspiš, te čuva vso noč.”

Ljudska, MOJCA POKRAJCULJA, Sanje, 2015 – Koroško ljudsko pripovedko je ilustrirala in opremila Marija Vogelnikova.

Tone Pavček, DON, Sanje, 2016 – “Teče, teče hitri Don, v teku je pač šampion, preko trat, čez košenice, mimo njive, mimo vinje, v gozd, v daljave sinje; na zahodu, kjer presije sonce zadnjič svet, počije.”

Eva Grafenauer Korošec, ABECEDA S PESMICAMI NIKA GRAFENAUERJA, Grafenauer, 2016 – “Zmajček vseznalček črke lovi. Da boš spoznal abecedo, poglej jih še ti!” Zbirka zabavnih nalog.


V štirih kroga predpoletnega veležreba Gdč. knjige sem spremljevalcem bloga poklonila 20 knjig za otroke in odrasle. Najlepša hvala vsem, ki ste se potegovali zanje – naj vam predstavljajo lepo vez z mano, slovenskimi založbami, knjižnimi ustvarjalci in voljo do branja sebi ter svojim!

Dodaj odgovor