Gdč. generalka – prodam rabljene knjige

Tisti, ki ste spremljali moj profil Gdč. generalka na Instagramu, veste, kako rada pospravljam. Več o tem, kako skoraj vsak teden delim svoje predmete na obdržim-podarim-prodam-zavržem, sem razložila tudi v podkastu Gdč. knjiga, epizoda 14, Kam s predmeti, ki jih ne potrebuješ več?. Družbena omrežja sem prenehala uporabljati in pri Bolhi še nisem, zato bom preizkusila, ali lahko svoje rabljene knjige prodam komu od bralcev bloga.

Pri tem dodam: osebni prevzem ni možen, o podrobnostih pošiljanja se domenimo po e-pošti, knjige se bom potrudila poslati čim prej in drži točno to, kar napišem o njih glede ohranjenosti. Vse zastavljene cene so zadnje in vključujejo stroške pošiljanja.

Ko bom knjigo prodala, bom to označila v objavi.

Gremo! Oglasi se v komentarju ali mi piši na nina.presern@guest.arnes.si.


 Delia Owens: TAM, KJER POJEJO RAKI (Učila, 2019) – mehka vezava, kot nova, 7,5 EUR – ODDANA

“Poetični roman o hrepenenju po dotiku in človeški bližini je prelepa oda naravi, pretresljiva kronika odraščanja in presenetljiva zgodba o morebitnem umoru.”


Jerneja Renko: POSEBNA PUNCA, (P)osebna izpoved … (Primus, 2022) – kot nova, 9 EUR – še na voljo

“Mnoge mame se po rojstvu otroka s težavami v razvoju znajdejo v breznu in ne vidijo izhoda, ne razumejo, zakaj se jim je to zgodilo. Morda jih bo branje mojih zapisov spomnilo, naj ne klonijo pod pritiski družbe, ki z odprtimi rokami sprejema vse, kar ustreza trendom.”

 


KOMENTARJI

  1. Pozdravljeni,
    vzela bi knjigo Tam, kjer pojejo raki, če je seveda še na voljo.

    Lep pozdrav.
    Meri Mihalic

Dodaj odgovor