Gdč. generalka – prodam rabljene knjige

Tisti, ki ste spremljali moj profil Gdč. generalka na Instagramu, veste, kako rada pospravljam. Več o tem, kako skoraj vsak teden delim svoje predmete na obdržim-podarim-prodam-zavržem, sem razložila tudi v podkastu Gdč. knjiga, epizoda 14, Kam s predmeti, ki jih ne potrebuješ več?. Družbena omrežja sem prenehala uporabljati in pri Bolhi še nisem, zato bom preizkusila, ali lahko svoje rabljene knjige prodam komu od bralcev bloga.

Pri tem dodam: osebni prevzem ni možen, o podrobnostih pošiljanja se domenimo po e-pošti, knjige se bom potrudila poslati čim prej in drži točno to, kar napišem o njih glede ohranjenosti. Vse zastavljene cene so zadnje in vključujejo stroške pošiljanja.

Ko bom knjigo prodala, bom to označila v objavi Gremo! Oglasi se v komentarju ali mi piši na nina.presern@guest.arnes.si


GRAD (Mladinska knjiga, 1992) – zelo dobro ohranjena, 9 EUR

Prepoznavna in nostalgična, z inovativnimi prozornimi stranmi, o gradu in grajskem življenju za otroke od3 do 6 let. Zbirka Moja prva odkritja.


Michael Morpurgo: ČRNA KRALJICA (Miš, 2018) – kot nova, 9 EUR

“Črna kraljica je ime, ki ga Billy uporablja za skrivnostno sosedo. Vedno je oblečena v črn plašč, na glavi ima črn klobuk s širokimi krajci. Samotna tava po svojem vrtu, spremlja jo le črn maček. Čeprav se Billyju to zdi grozno in težko privoli, ga soseda zaprosi, ali bi med njeno odsotnostjo skrbel za njenega mačka …”


Hvala vsem, ki se odločite za knjige, ki jih ponujam.

Dodaj odgovor